Cégünk 3 évtizede, 1988-tól áll az Önök szolgálatára.

Kőfelverődés javítása

A javítási technológiának köszönhetően:

  • amennyiben nem bírja ki a szélvédő üveg a javítási technológiát (elreped, eltörik), az új szélvédő komplett cseréjének költsége, teljes egészében a gépjármű tulajdonosát terheli!
  • az megjavított üveg statikailag az újkori állapotába kerül (nem fog elrepedni, eltörni)
  • a megjavított üveget a műszaki vizsgán elfogadják
  • a megjavított üveg esztétikai elvárásoknak megfelel.

FIGYELEM! A sérülés repedéseit a javítás alkalmával nem lehet teljesen eltüntetni. Csak esztétikailag elfogadhatóvá tenni. A javítás lényege, hogy a sérülés ne tudjon tovább repedni.

Javítást, Hétfőtől – Péntekig előre egyeztetett időpontban végezzük, így nincs várakozás, sorbaállás, csak a saját autójának a javítási idejét kell mindössze megvárni.

Bejelentkezés  a felesleges várakozás elkerülése végett mindig a javítás tervezett napján 08:00 és 08:30 között telefonon 06-46/367-357 vagy 30/9-367-357.

A kőfelverődésből származó sérüléseket már 1988-tól vákuum technológián alapuló eljárással javítjuk. Abban az esetben, ha a szélvédő a sérülési pont javítását követően tovább repedne, később az üveg cseréjének árából levonjuk a javítás költségét, de erre még nem volt példa az elmúlt közel 30 évben. A szélvédő javításhoz a NASA által fejlesztett, speciális műgyanta alapú anyagot használunk, amely fénytörési mutatója megegyezik az üveg fénytörési mutatójával.

A szélvédőjavítás végeredménye függ a felverődés típusától és idejétől. Nem mindegy, hogy milyen idős kőfelverődést kell megjavítani. A sérülést mindig ragasszák le frissen, hogy ne menjen bele szennyeződés.

Fontos tudnivalók:

  • Vigyázzon, nyáron és télen a szélvédő a nagy hőingadozástól könnyebben elreped!
  • Szélvédőjavítás előtt ne mossa le a szélvédőjét!
  • Színezett szélvédőt is javítunk!

Javítás ideje: kb. 1 óra sérülésenként.

Javítás díja: helyszíni szemrevételezés után egyedi megállapodás szerint, sérüléstől függően 4.000.-12.000.- Ft +ÁFA között.

Hívjon!

003646367357

0036309367357