Cégünk 3 évtizede, 1988-tól áll az Önök szolgálatára.

Autóüveg forgalmazás

Első szélvédők, oldalüvegek, hátsó szélvédők kis és nagykereskedelme, szinte minden autótípushoz: személyautók, teherautók, kamionok, buszok, speciális munkagépek.

Néhány hasznos információ az autóüveg témában:

Az autóüvegek nagy részét a vezető eredeti alkatrész gyártók állítják elő, de jelentős arányt képviselnek az urángyártott-autóüveg gyártók is. Néhány példa a gyári autóüvegre (ezek azon gyártók termékei, amelyek un. “első beszállítók” az autógyárakba, és csak az autó emblémája hiányzik az üvegből, a minősége ugyanaz, hiszen ugyanabban a gyárban készül, mint az autóba először beépített autóüveg!!): Pilkington, Sekurit, Saint Gobain, Splintex, Guardian, Soliver, Sigla, Sicursiv, Triplex XXX, Lameks. A felsoroltakon kívül mindegyik utángyártott, így léteznek más márkák is, jobb, de inkább rosszabb minőségben, török, szíriai valamint litván gyárakban, de ez egy külön kategória!

Minden utángyártott autóüvegnek meg kell felelnie az eredeti műszaki követelményeknek.

A szélvédő üveg: A modern gépkocsik első szélvédő üvegei az úgynevezett ragasztott üvegek, ez két réteg síküvegbol áll, melyek egy rendkívül erős PVB-Fóliával (PVB = Polyvinyl-Butyral) vannak egymáshoz rögzítve, ragasztva. Ennek a fóliarétegnek köszönhető, hogy egy kőfelverődés, de akár több nagyobb repedés után is biztonsággal továbbautózhatunk. Természetesen a biztonságunk érdekében ajánlatos a szélvédőcserét mielőbb egy szakműhelyben elvégeztetni!

Hívjon!

003646367357

0036309367357